Masterclass

Masterclass

Fredrikstad whiskyfestival 2023

Vi vil i år ha 3 svært spennende masterclasser. En masterclass er et foredrag der du både får nyttig kunnskap og også får smake utvalgte whisky.

Maserclass 1: Daracha kl 13.30-15.00

Holdes av Shamini som står bak https://www.freedomandwhisky.no/blog/ 

Her blir det informasjon og smaking fra Murray McDavis Mission og mange spennende lagringer. Vi nevner bl. a på lagringer fra fat av rødvin, rom, Tokajer, Sherry, Madeira og det blir også innslag av litt peat.

Ønsker du å melde deg på denne masterclassen, betal kr 600 per deltaker til konto1503.85.80296.
Husk å merke betalingen med Masterclass 1 og navn på de som kommer på masterclassen.

Masterclass 2: Fable 15.00-16.30

Eric Laetare står bak Cadus AS, importøren av Fable Whisky vil presentere og holde en smaking med 4 tapninger fra Fable serien som kom til Norge på nyåret. Fable Whisky er en uavhengig tapper av single malt, grunnlagt på fortellerkunsten og uovertruffen kvalitet. De bringer legendariske myter til livet gjennom kunst og håndplukkede single malt whiskyer i cask strength. Fable whisky karakteriseres som «Far from ordinary» og har høstet svært gode omtaler på kort tid.

Det er kun begrensede plasser til denne masterclass, bestill billetter allerede nå for å sikre deg en plass. Meld deg på denne masterclassen ved å betale kr 600 per deltaker til konto1503.85.80296.
Husk å merke betalingen med Masterclass 2 og navn på de som kommer på masterclassen.

Masterclass 3: Glenlivet 16.30-18.00

Merkevareambassadør Knut Skoglund fra Pernod Ricard tar deg med på en reise til The Glenlivet. Dette blir en historiefortelling om destilleriet, håndverket og ikke minst smaken av The Glenlivet. Knut tar med seg 5 varianter, inkludert flasker som ikke lenger er å få tak i.

Meld deg på denne masterclassen ved å betale kr 400 per deltaker til konto1503.85.80296.
Husk å merke betalingen med Masterclass 3 og navn på de som kommer på masterclassen.