Nyttig informasjon

Nyttig informasjon

Vi åpner dørene kl 13:00. Hvis du ikke har billett, kan dette kjøpes i døra, ev kan det innbetales til konto 1503.85.80296 og samtidig sende påmelding til kjrodje@hotmail.no

Prisen er kr 200 per person.

I festivalområdet presenterer whiskybransjen sine whiskyer fra hele verden. Her kan du møte ulike importører, diskutere smaker og veksle inn bonger for smaksprøver. All servering avsluttes kl. 20:00.
NB: Bongsalg avsluttes kl 19:30. Ubenyttede bonger refunderes ikke.

Inkludert i inngangsbilletten er et nosing glass. Dette kan benyttes til smakingen under festivalen og er til odel og eie. I lokalene finnes vannstasjoner der glasset kan skylles.

Fra kl 13.15 og utover ettermiddagen arrangeres det masterclasses med spennende foredrag om whisky. Er du så heldig at du har fått sikret deg en billett til ett eller flere av de ulike foredragene, kan du her nyte en hyggelig og lærerik opplevelse med utvalgte smaksprøver. I salen er også mikrobrygget øl, kaffe, enkel mat og sjokolade en del av festivaltilbudet.

Her kan du se litt fra forrige whiskyfestival (krever innlogging) https://www.f-b.no/nar-du-skal-pa-whiskyfestival-sa-tar-du-selvsagt-pa-deg-kilten/s/5-59-1783686

Her kan du også se omtale fra vårt arrangement 29. januar ifm feiringen av Skottlands nasjonalpoet Robert Burns (krever innlogging) https://www.f-b.no/norges-storste-maltwhisky-lag-dette-er-kultur-ikke-beruselse/s/5-59-2855207. For deg som ikke har abonnement, har vi laget et utklipp under her.